Το Sacai x Nike Cortez έχει αποκαλυφθεί επίσημα

στο τέλος του περασμένου έτους, ο μοναδικός πωλητής ανέφερε ότι ένα Sacai x Nike Cortez ήταν στα έργα. Ενώ πολλοί sneakerheads ανακάλυψαν αυτό λίγο δύσκολο να πιστέψουμε, η chitose abe-helmed ετικέτα απλώς την εκτέθηκε επίσημα μαζί με τις συλλογές των γυναικών πριν από το φθινόπωρο/χειμώνα 2022-καθώς και τώρα παίρνουμε την πρώτη μας Κοιτάξτε ακόμα!

Φτάνοντας σε δύο χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “λευκού” καθώς και του “γκρίζου”, το πρώτο είναι αναμφισβήτητα επηρεασμένο από το ζευγάρι OG που έπεσε πίσω το 1972. Γιορτάζοντας πενήντα χρόνια θεωρώντας ότι το ντεμπούτο της σιλουέτας, το πρώην διαθέτει ένα ομαλό κτίριο νάιλον επίσης ως σύστημα κολπίσκου βουτουσιών στο ίδιο ακριβώς αποχρώσεις με το πρωτότυπο. Ο τελευταίος, από την άλλη πλευρά, επιλέγει κάτι λίγο πιο υποτιμημένο. Συνδυάζοντας μαζί πενήντα αποχρώσεις του γκρι, το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά φορετό πάνινο παπούτσι που μπορείτε να πετάξετε ό, τι ταιριάζει σε αυτό το ρίχνετε.

Εικόνα μέσω του Sacai
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Sacai
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτήν την επιθυμητή συνεργασία χωρίς να συζητήσετε όλα τα sacai-isms που μπορούν να ανακαλυφθούν σε όλη τη συλλογή. Με δύο γλώσσες, καθώς και δύο Swooshes Nike που βάζουν όλα πάνω από δύο midsoles, αυτό είναι αποδόμηση στο καλύτερο της. Θα ανακαλύψετε ακόμη και μια υποκειμενική φούσκα αέρα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού που επηρεάζεται από το ρυθμό Zoom Air Next%.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το πότε θα ξεκινήσει η εταιρική σχέση Sacai X Nike Cortez, ωστόσο θα κυκλοφορήσουν σίγουρα κάποια στιγμή αργότερα φέτος. Ας καταλάβουμε ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι οι τρέχουσες πληροφορίες απελευθέρωσης για το Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir” καθώς και το “Sail”!

Εικόνα μέσω του Sacai
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Sacai
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα