• Uncategorized
  • 0
  • March 10, 2023

Ο Drake αποκαλύπτει το νέο Nocta x Nike Hot Step Air Terra “Black” Colourway

Μπορεί να πιστεύετε ότι η ομάδα Drizzy είναι αρκετά ικανοποιημένη τώρα που το έκτο άλμπουμ του Drake “Certified Enthusiast Boy” είναι τελικά έξω. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες προσφορές από τον διάσημο καναδικό ράπερ που δεν έχουν ακόμη λάβει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Πολύ πρώτα είδε το μουσικό βίντεο του Drake “Laugh Now Cry αργότερα” είναι το Nocta X Nike Hot Step Air Terra Silhouette, με ένα σχέδιο χρώματος “White Chrome” που συμμορφώθηκε με μια επανάληψη “Snakeskin”. Εκτός από αυτά τα δύο, ο καλλιτέχνης CLB μόλις αποκάλυψε μια νέα επανάληψη δύο τόνων μέσω του Instagram.

Ενώ η ημερομηνία μείωσης του μοντέλου εξακολουθεί να είναι άγνωστη, αυτό που καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για το Hot Step Air Terra από τη Nike καθώς και την ετικέτα Nocta του Drake είναι ότι περιλαμβάνει μια δερμάτινη δερμάτινη βάση.

Εικόνα μέσω Champagnepapi
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Σε αντίθεση με τις δύο πρώτες παραλλαγές που παρουσίασαν μια κυρίαρχη λευκή διάταξη, αυτό το τρίτο “μαύρο κίτρινο” σύνολο επιλέγει για ένα μαύρο συνδυασμό σε αντίθεση με κίτρινα και 3M αντανακλαστικά στοιχεία για μια ποπ αντίθεση. Ένα λογότυπο Mini Swoosh στο πλευρικό τακούνι, καθώς και τα πέλματα με επωνυμία Nocta στρογγυλεύουν από τους εκπαιδευτές Nike του Drake.

Ψάχνετε να εξασφαλίσετε το Nocta X Nike Hot Step Air Terra “Black Yellow”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω μαζί μας εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας εκτός από άλλες εκδόσεις Nike. Σε παρόμοια νέα, εδώ είναι η καλύτερη εμφάνισή σας, αλλά στο Nocta X Nike Hot Step Air “White Chrome” του Drake.

Εικόνα μέσω Champagnepapi
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Champagnepapi
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα