Το Skepta’s 2018 Nike Collab είναι ένα Air Max 97/ BW Hybrid

Το Skepta επιστρέφει για το «Μέρος 2» της εργασίας του SK Air μαζί με τη Nike. Το περασμένο έτος, το Max Max 97, έπεσε κάτω από μια καταιγίδα, έχοντας κατά νου ως μία από τις κορυφαίες συνεργασίες του 2017.

Ο βρετανικός καλλιτέχνης Grime φημολογείται ότι κάμπτεται ακόμη και πολύ πιο ζεστό αυτό το καλοκαίρι στο είδος μιας απολύτως ολοκαίνουργιας σιλουέτας. Δύο διάσημες σιλουέτες συγχωνεύονται μαζί σε αυτό που φαίνεται να είναι μια ακόμη μοναδική κρέπα με σάκους από έκκληση. Ποιος πίστευε ότι ένας συνδυασμός του Air Max 97 καθώς και του Air Max BW θα φαινόταν τόσο καλό;

Σύμφωνα με το @py_rates, το Nike X SK Air ‘Part 2’ είναι διατεταγμένο για να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε μια ‘Summit White/Hyber Cobalt’ Colourway.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα εικόνες διαρροής, εδώ είναι μια ιδέα να δούμε τι μπορεί να μοιάζει με αυτό το Air Max 97/ BW Hybrid. Το Colourway που εμφανίζεται εδώ είναι το «Persian Violet» – μια γενική απελευθέρωση αναμένεται να εμφανιστεί αργότερα φέτος.

Έχετε μερικά εξαιρετικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για τη δυνατότητα σας να εμφανιστεί.

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις επίσημες πληροφορίες κυκλοφορίας καθώς και τους εμπόρους για το SK Air 2 εδώ.