Το Travis Scott Vibes χαρακτηριστικό στο Nike SB Dunk High ‘Baroque Brown’

Εικόνα μέσω Nikesborothing
Το Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ πρέπει να είναι ένα από τα πιο καυτά πάνινα παπούτσια της χρονιάς και φαίνεται ότι η Nike θέλει να αναπαράγει αυτή τη νικήτρια φόρμουλα με το Nike SB Dunk High ‘Baroque Brown’.

Απελευθερώνοντας τη γραμμή διάχυσης του skateboarding, το «μπαρόκ καφέ» βασίζεται σε μια βάσης γκρι καμβά, επικαλυπτόμενα από πάνελ από πολυτελές καφέ δέρμα. Περαιτέρω αντίθεση εισάγεται μέσω ενός ζευγαριού μαύρων κορδονιών και της επωνυμίας Swoosh στις πλευρικές και μεσαία πλευρές. Ορατή ραφή μπορεί να δει σε όλο το παπούτσι για μια προσαρμοσμένη αισθητική, και κάτω κάτω, μια καθαρή λευκή μεσαία σόλα ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Εικόνα μέσω Nikesbornothing
Ενώ είναι προφανές ότι η Nike ήταν εμπνευσμένη από το παπούτσι υπογραφής της La Flame, το Nike SB Dunk High ‘Baroque Brown’ μπορεί σίγουρα να κρατήσει το δικό του. Σύμφωνα με τις φήμες, θα πρέπει να περιμένετε αυτά να ξεκινήσουν κάποια στιγμή στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε αν θέλετε ένα ζευγάρι, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον μοναδικό προμηθευτή!

Εικόνα μέσω Nikesbornothing