Η Nike SB μας οδηγεί πίσω στο 2005 με το Dunk Low “Fog”

με το Dunk Hype που εξακολουθεί να απολαμβάνει ευρεία εμπορική επιτυχία, η Nike SB συνεχίζει να οδηγεί το κύμα δημοτικότητας απελευθερώνοντας άφθονες παραλλαγές που είναι έτοιμες για το skate της κλασικής σιλουέτας . Η τελευταία έκδοση που θα αποκαλυφθεί έρχεται με τη μορφή του Nike SB Dunk Low “Fog”. Εμπνευσμένο από ένα high-top dunk του ίδιου ονόματος από πίσω το 2005, αυτό το ζεύγος χαμηλού κλειδιού είναι το βέλτιστο για τους ψυχρότερους μήνες μπροστά μας και θα κάνει μια πολύ ευπροσάρμοστη προσθήκη στη συλλογή σας.

Το ίδιο το χρώμα είναι αβίαστα απλό, χρησιμοποιώντας αποχρώσεις μαύρου, γκρίζου και κόμμεων για να σχηματίσουν μια λεπτή εμφάνιση που φυσικά θα δανειστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε στολή. Τα υλικά premium χρησιμοποιούνται σε όλο το πάνω μέρος, συμπεριλαμβανομένου του Supple Suede και του Leather, κάνοντας μια στρογγυλή έντονη εμφάνιση σε αυτό το ζευγάρι πάνινα παπούτσια.

Εικόνα μέσω Nikenike SB Dunk Low “Fog”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike SB Dunk Low “Fog”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η επωνυμία έρχεται με τη μορφή του λογότυπου SWOOSH της Nike τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές για μια παραδοσιακή πινελιά, ενώ τα λογότυπα Nike SB είναι κεντημένα στις γλωττίδες και τις καρτέλες των τακουνιών. Πολλή επένδυση αστραγάλου υπάρχει σε αυτό το ζευγάρι μαζί με τη γλώσσα λίπους υπογραφής, δείχνοντας την κληρονομιά του μοντέλου. Τα μαύρα φουσκωτά κορδόνια και ένα διάτρητο κουτί toe ολοκληρώνουν την εμφάνιση εδώ.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, η μεσαία σόλα της τσίχλας προσφέρει μια αναζωογονητική συστροφή στην κατά τα άλλα μονοχρωματική χρωματιστή, ενώ το Zoom Air Cushioning αποκρύπτεται μέσα για να διασφαλίσει ότι αυτά είναι έτοιμοι να απορροφήσουν όλες τις επιπτώσεις που ενδέχεται να συναντήσουν οι skateboarders. Ενώ αυτά σχεδιάστηκαν αρχικά για σκέιτερ, κάνουν επίσης μια κόλαση ενός άνετου καθημερινού beater, οπότε μην αισθάνεστε ότι δεν είναι για σας!

Εάν είστε τόσο έντονοι όσο βρισκόμαστε στην εμφάνιση του Nike SB Dunk Low “Fog”, τότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα σας ενημερώσουμε με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις αυτό το ζευγάρι όπως συμβαίνουν. Περιηγηθείτε στο υπόλοιπο της ιστοσελίδας μας για να μείνετε στο βρόχο με όλα τα υπόλοιπα γεγονότα στον κόσμο των υποδημάτων και ενώ βρίσκεστε εδώ ελέγξτε το Nike Dunk Low “Goldenrod” που βρίσκεται σύντομα!

Εικόνα μέσω Nikenike SB Dunk Low “Fog”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike SB Dunk Low “Fog”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα