Το Parley X Adidas Alphaedge 4D ‘Aero Green’ ξεκινά την επόμενη εβδομάδα

Η έμπνευση πίσω από το Parley X Adidas Alphaedge 4D ‘Aero Green’ δεν θα χαθεί στις περισσότερες sneakerheads. Είναι εύκολο να βλέπετε τις ομοιότητες με το εξαιρετικά περιορισμένο Futucraft 4D του Daniel Arsham.

Ακριβώς όπως αυτό το ζευγάρι, το οποίο ήταν σχεδόν αδύνατο μπάτσο, αυτό το τελευταίο σύγχρονο μοντέλο αθλητίζει μια εξ ολοκλήρου τόνο χρωματιστή. Έρχεται σύντομα σε περιορισμένες ποσότητες – αλλά ευτυχώς, δεν είναι τόσο περιορισμένη όσο το Arsham 4D!

“Η περιστροφή του προβλήματος σε μια λύση. Η απειλή σε ένα νήμα”; Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη συνεχιζόμενη συνεργασία της Adidas με τον Parley. Μέσα από μια καινοτόμο διαδικασία, τα τρία stipes παίρνουν τα θαλάσσια πλαστικά απόβλητα και την ανακύκλωσή τους σε χρήσιμα υποδήματα.

Το Parley X Adidas Alphaedge 4D είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά ωκεανών πλαστικών υποδημάτων. Η μόνη διαφορά σε σύγκριση με τα προηγούμενα στυλ έγκειται στην εν λόγω μεσαία σόλα. Σε αντίθεση με τη συμβατική ώθηση, αυτό το ζευγάρι αθλείται μια 4D μεσαία σόλα, σχεδιασμένη με ψηφιακή σύνθεση φωτός. Φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό στη σκιά OG του Aero Green.

Το Soft Primeknit Uppers λειτουργεί σε ένα αντίστοιχο χρώμα με μια εξαιρετικά προσαρμοστική εφαρμογή για να συγχαρώ την υποστήριξη από αυτή τη μεσαία σόλα δομής πλέγματος.

Το Parley X Alphaedge ενώνει δύο άλλα χρωματιστά που ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαΐου. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη συλλογή και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το τρέξιμο μέχρι να ξεκινήσετε.