• Uncategorized
  • 0
  • February 23, 2023

Το Nike Air Force 1 High Gore-Tex “Phantom” είναι αβίαστα καθαρό!

Η ύπαρξη ενός sneakerhead καθ ‘όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι εύκολο, είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς έχουν ήδη συνειδητοποιήσει αυτό το γεγονός. Οι κουνιστές για μήνες στο τέλος μπορούν να σας μειώσουν γρήγορα, ιδιαίτερα κατανοώντας ότι όλο το ζεστό σας κάθεται στο σπίτι απλά συγκεντρώνοντας σκόνη. Ευτυχώς η ομάδα στη Nike εργάζεται δύσκολη σε μια υπηρεσία, καθώς είναι διαθέσιμη στο προσκήνιο των παραλλαγών Gore-Tex της παραδοσιακής σιλουέτας της Πολεμικής Αεροπορίας 1.

Η νεώτερη παραλλαγή του σχεδιασμού για να μειωθεί είναι η Nike Air Force 1 High Gore-Tex Phantom καθώς και είναι ένα σοβαρά καθαρό πάνινο παπούτσι. Ανεξάρτητα από το τι κάνει η κατάσταση του καιρού, μπορείτε να γλιστρήσετε σε αυτά καθώς και να τα φορέσετε όλη την ώρα χωρίς φροντίδα στον κόσμο, κατανοώντας ότι θα σκουπίσουν καθαρά μετά!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Σε μια πρώτη ματιά, το ζευγάρι μπορεί να μην φαίνεται τόσο μακριά από μια ρουτίνα AF1 υψηλή, ωστόσο, μετά από καλύτερη επιθεώρηση είναι γρήγορα προφανές ότι είναι διακοσμημένα καθώς και προετοιμασμένα για δυσμενείς συνθήκες! Το άνω είναι πλήρως επικαλυμμένο με Gore-Tex για να τα κάνει εντελώς αδιάβροχα, μαζί με ένα σκληρό στυλ αστραγάλου που εγγυάται ότι τα πόδια σας θα παραμείνουν ζεστά καθώς και στεγνά.

Τα κλασικά χαρακτηριστικά της Nike, όπως το Swoosh σε κάθε πλευρά, καθώς και το branding αέρα, είναι επίσης παρόντα, διατηρώντας την μοντέρνα εμφάνιση που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη. Κάτω από τα πόδια, μια χοντρή μεσαία σόλα παρέχει βαθιά πέλματα που όταν για άλλη μια φορά αναπτύσσονται με την καταπολέμηση των πτυχών στο μυαλό.

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το Nike Air Force 1 High Gore-Tex προσφέρεται στον αστυνομικό καλύτερο τώρα στο Nike UK, οπότε αν είστε τόσο προσφέρονται όσο είμαστε σε αυτό το τραχύ και προετοιμασμένο καθημερινό ζευγάρι, τότε κατευθυνθείτε καλύτερα τώρα, καθώς και προστατεύστε τους Ενώ μπορείτε ακόμα! Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, καθώς και να επιθεωρήσετε αυτές τις επερχόμενες New Balance 991 Colorways!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα