Το Yeezy Foam Runner “Ocher” & “Vermilion” πέφτουν αυτήν την εβδομάδα!

Kanye West, ή θα έπρεπε να πούμε, εσείς επιστρέφετε ξανά, αυτή τη φορά με όχι ένα, αλλά δύο Yeezy αφρώδες δρομέας Colourways. Μία από τις πολλές φιλόδοξες σιλουέτες του μέχρι σήμερα, εργάστηκε μέρα και νύχτα με τον θρυλικό σχεδιαστή Steven Smith για να δημιουργήσει αυτά τα φουτουριστικά clogs. Ενώ ήταν το άκρο κάθε αστείου όταν έπεσαν για πρώτη φορά το 2019, τώρα απολύτως όλοι θέλουν ένα ζευγάρι. Είτε είστε σκληροπυρηνικός συλλέκτης αφρού RNNR είτε ψάχνετε για το πρώτο σας, δεν θέλετε σοβαρά να χάσετε τα δύο ζευγάρια που απελευθερώνουν αυτήν την εβδομάδα στις 29 Οκτωβρίου!

Φτάνοντας στο εξαιρετικά ευπροσάρμοστο “ώχρο” και το πολυαναμενόμενο “Vermilion”, ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε μια καθαρή μπεζ σκιά, ενώ ο τελευταίος επιλέγεται για μια τολμηρή all-red παλέτα που αποτελεί φόρο τιμής στο θρυλικό “Κόκκινο Οκτώβριο”. Κατασκευασμένο από μια συγχώνευση αφρού EVA και φύκια, αυτά είναι μερικά από τα πιο προοδευτικά πάνινα παπούτσια που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Το είπαμε πριν και θα το πούμε ξανά, αλλά ο δρομέας αφρού είναι το σχέδιο για το μέλλον των υποδημάτων.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μια σειρά διατρήσεων κάνουν το δρόμο τους σε όλο το Yeezys, και κατά μήκος της μεσαίας σόλας θα βρείτε κάποιες ιδιαίτερα μεγάλες που μας δίνουν 700 vibes. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, η απαλά ιμάντα εξωτερική σόλα διακόπτεται με ένα μόνο λογότυπο Adidas, που χρησιμεύει ως η μόνη μορφή επωνυμίας σε όλο το φράγμα.

Ο adidas yeezy αφρός RNNR “Ocher” και “Vermilion” θα πέσει αργότερα αυτή την εβδομάδα στις 29 Οκτωβρίου. Το “Ocher” θα είναι διαθέσιμο μέσω της Adidas που επιβεβαιώνεται μόνο, ενώ το “Vermilion” πρόκειται να ξεκινήσει μέσα από ένα μάτσο διαφορετικών λιανοπωλητών, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy Slide “Ocher” πέφτει αργότερα φέτος!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα