• Uncategorized
  • 0
  • February 12, 2023

Η συλλογή Star Wars X Adidas ξεκινά απόψε!

Μετά από μήνες και μήνες τίποτα παρά διαρροές και teasers, η πολυαναμενόμενη συλλογή Star Wars X Adidas 2020 τελικά προσγειώνεται απόψε! Η συνέχεια της συνεργασίας του περασμένου έτους που επαληθεύτηκε αρκετά δημοφιλής μεταξύ των sneakerheads και των οπαδών του franchise sci-fi, βεβαιωθείτε ότι έχετε COP απόψε στις 11μμ στο Adidas UK!

Η οποία αποτελείται από μια σειρά από σιλουέτες εμπνευσμένες από μερικούς από τους διάσημους χαρακτήρες της σειράς ταινιών, το κλοτσιές τους είναι όλα τα Star Wars X Adidas Ultra βελτιώνουν το “Yoda” και το Star Wars X Adidas Ultra βελτιώνουν “Leia”, τα οποία αποδίδουν φόρο τιμής στο Jedi Master και ο αρχηγός της Rebel Alliance αντίστοιχα. Αλλού, το Star Wars X Adidas NMD R1 V2 “Lando” και το Star Wars X Adidas NMD R1 “Stormtrooper” διαθέτουν επίσης, πλήρεις με πολύπλοκες λεπτομέρειες σχετικά με τη γλώσσα, το τακούνι και την μεσαία σόλα.

Το επίκεντρο της σειράς όμως πρέπει να είναι το σούπερ σταρ Star Wars X Adidas “Darth Vader” και το Star Wars X Adidas Stan Smith “Luke Skywalker” που αντιπαραβάλλουν τη σκοτεινή πλευρά και την ελαφριά πλευρά. Αυτό το δυναμικό δίδυμο είναι γεμάτο από αναφορές Warzian, με το κύριο να είναι το κράνος εμπνευσμένο από το Samurai του Anakin που έχει γλυπτά στο κουτί των δακτύλων του πρώτου.

Η προσγείωση απόψε στις 11μμ στο Adidas UK, η συλλογή Star Wars X Adidas σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αστυνομικούς πριν είναι πολύ αργά! Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο LEGO X Adidas ZX 8000!