• Uncategorized
  • 0
  • February 1, 2023

Κοντά με το Yeezy Boost 380 “Blue Oat”

από τότε που διαρρεύσει για πρώτη φορά τον Μάρτιο, το Yeezy Boost 380 “Blue Oat” έχει καλυφθεί με μυστήριο. Ανεξάρτητα από το “Bloarf” πίσω την ημέρα, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες του μοναδικού χρωματισμού άρχισε να εμφανίζεται αργά αλλά σίγουρα, και τώρα, φτάνουμε κοντά και προσωπικά με το επόμενο Yeezy Boost του Kanye West!

Εικόνα μέσω hanzuying

Εικόνα μέσω hanzuying
Ένα παπούτσι που γίνεται για να γυρίσει τα κεφάλια, το “Blue Oat” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πλήρες άνω άνω μέρος που είναι ζωγραφισμένο κυρίως σε μια σκούρα πορτοκαλί απόχρωση. Μια παύλα των τολμηρών μπλε πυροβολισμού στις πλευρικές και τις μεσαίες πλευρές, ενεργώντας τόσο ως αναπνεύσιμο πάνελ όσο και το σύστημα κορδονιών.

Οι τόνοι Terracotta περιβάλλουν τον αστράγαλο και κάτω κάτω, θα βρείτε ένα κομψό και εξορθολογισμένο μεσαία σόλα Khaki που είναι ενσωματωμένη με ένα χοντρό κρεβάτι της Adidas Boost. Για να στρογγυλοποιήσετε όλα, ένα ζευγάρι παχιά κορδόνια σχοινιών συνδέουν τα πάντα μαζί, οριστικοποιώντας την εντυπωσιακή αισθητική.

Ενώ το Adidas Yeezy Boost 380 “Blue Oat” σίγουρα δεν είναι το φλιτζάνι τσάι όλων, είμαστε ευτυχείς που εξακολουθείτε να πειραματίζετε με κάποιες τρελές χρωματισμένες θεωρήσεις ότι η γραμμή του Yeezy Boost 350 V2 είναι κυρίως γεμάτη με τόνους κρέμας αυτές τις μέρες. Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας έρχονται στις 20 Ιουνίου, και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy Slide “Core” και “Soot” έχουν μόλις αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω hanzuying

Εικόνα μέσω hanzuying