• Uncategorized
  • 0
  • January 14, 2023

Το Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” μόλις πήρε ένα restock!

Όταν το Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το έτος, εξαντλήθηκε λίγο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λαμβάνοντας το πιο εικονικό Colourway AM97 μέχρι σήμερα, έχει δοθεί ένα έτοιμο για γκολφ makeover που είναι ιδανικό και για τους δρόμους. Εάν δεν καταφέρατε να μπείτε στην πρώτη φορά που τώρα είναι η ευκαιρία σας, καθώς απλά έχουν αποκατασταθεί στο Nike UK!

Με ένα θρυλικό νερό που εμπνέεται από το νερό, η “ασημένια σφαίρα” είναι διακοσμημένη σε κομψό ασημένιο δέρμα που μοιάζει να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, όπως και το OG από το 97s. Οι “πανεπιστημιακές κόκκινες” προθέσεις κάνουν το δρόμο τους προς την πλευρική και τη μεσαία πλευρά της Nike Swooshes, ενώ οι τραβήξεις καρτέλες κοσμούν τη γλώσσα και το τακούνι για πρόσθετη ευκολία.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Κάτω από κάτω, η μεσαία σόλα αέρα έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως με μια επιπλέον outsole από καουτσούκ που εγχύεται με ένα ολοκληρωμένο πρότυπο έλξης και για να το στρογγυλοποιήσει όλα, η ανακλαστική λεπτομέρεια 3M είναι γεμάτη σε όλο το Air Max 97, ώστε να μπορείτε να κάμπετε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού .

Το Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” έχει αποκατασταθεί στο Nike UK για εξαιρετικά περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε αρπάξτε το μέγεθός σας ενώ εξακολουθεί να κάθεται! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να μπω και σε σχετικές ειδήσεις, το αήττητο X Nike Air Max 97 επιστρέφει σε τρία χρώματα!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα